Stalden i den store "lade"

"selvpasser" stalden

Nye strigepladser

"Gammel Skolestald"

Vask/solarium

Hyggestue og cafe

Parthestene

Velkommen til Sportsrideklubben Lerbæk

Medlemsskab (gældende fra 01.08.2017)

Senior +25 kr. 300 halvårligt

Senior 18-25 kr. 200 halvårligt

Junior -18 kr. 100 halvårligt

Passiv, Handicap eller Pensionist kr. 120 halvårligt

Man melder sig ind et halvt år af gangen og medlemsskabet betales henholdvis 1.februar og 1.august.

Opstaldning (gældende fra 01.08.2017)

For opstaldning på SRL inklusiv foder og strå og strø samt ind og udlukning på hverdage med udmugning:

1-er pony kr. 2.300*

2-er pony kr. 2.000*

3-er pony kr. 1.700*

Hest kr. 2.650

For opstaldning på SRL inklusiv foder og strå og strø samt ind og udlukning på hverdage med selvudmugning:

1-er pony kr. 1.950*

2-er pony kr. 1.650*

3-er pony kr. 1.350*

Hest kr. 2.300

Selvpas kr. 1.650

Til og med rytterens 16. år er der en ugentlig holdundervisningstime i dressur ved Sisse Sorgenfri med i opstaldningsprisen. Det gælder uanset om rytteren rider pony eller hest.

På SRL fodres alle dage tre gange dagligt: morgen (ca. kl. 7), middag (ca. kl. 12) og aften (ca. kl. 19).

Ud / indlukning

På SRL er ud-og indlukning inkluderet i prisen.

Hestene lukkes ud alle hverdage kl. ca. 8.00 og lukkes ind enten kl 12 eller kl.15 alt efter pensionærs ønske. Du kan vælge selv at lukke ud og ind. Skriv på tavlen, hvordan du ønsker din hest lukket ind / ud eller tal med staldpersonalet.

I weekender og på helligdage lukker pensionær selv sin hest ud.

Bemærk!

På SRL er et krav, at alle heste / ponyer har min. 4 timers foldtid dagligt, med mindre vejret ikke tillader det.

Selvpas

SRL råder over 10 selvpasbokse.

Selvpaspensionsæren har følgende service med i prisen: ud- og indlukning (mandag-fredag – dog ikke helligdage), morgenfodring alle dage samt strø. Pensionær i selvpasstald skal således selv sørge for strå- og kraftfoder samt middags- og aftenfodring.

I selvpasstalden sætter pensionærerne i fællesskab rammen for stalden. Se gældende retningslinjer på tavlen i selvpasstalden eller tal med en "selvpasser".

Mulige tilkøb

SRL tilbyder pt. Følgende tilkøb:

Udmugning hverdage kr. 350 pr. måned

Udmugning enkelt dag kr. 25

Klokker på morgen: 150 kr. pr. måned

Staldbandager eller dækken af morgen: 150 kr. pr. måned

Dækken på morgen: 150 kr. pr. måned

Klokker af eftermiddag: 150 kr. pr. måned

Dækken af eftermiddag: 150 kr. pr. måned

Dækken på eftermiddag: 150 kr. pr. måned

Alle priser pr. påbegyndt måned

Ekstra pilestrø kr. 75 pr. trillebør