Velkommen til Sportsrideklubben Lerbæk

Følg med her på siden ift. kommende aktiviteter/arrangementer.

Sportsrideklubben Lerbæk har flere gange om året en del arrangementer, netop nu er der tale om et bagagerumssalg, hvor det er muligt, at sælge/købe brugt rideudstyr til gode priser. Flere oplysninger vil selvfølgelig blive lagt ind her, når det hele er på plads.

SRL havde i foråret et påskeløb for de yngste i klubben, hvor nogle var til pony og andre til bens. Det var så super hyggeligt og meget velarrangeret af Elisabeth.A.Svendsen, som til dagligt rider her i klubben. Disse aktiviteter bidrager til kammaratskab og sammenhold især hos de yngste.

Førstehjælps kursus for klubbens medlemmer var arrangeret her i sommer. Der var både tale om førstehjælp til rytterne, men også hestene.

Et kursus, som mange fik glæde af.

De allermindste ryttere var meget engageret som ses på billedet.

Sportsrideklubben Lerbæk er en stor klub og der vil ske uheld hen ad vejen. Det kan nærmest ikke undgåes, når vi har med så store dyr, at gøre dagligt. Derfor er det vigtigt, at så mange som muligt ved, hvordan man skal reagere i disse situationer og ikke mindst tør agerer.

Her er det medlemmernes tur til at "håndtere" og agerer efter uheld.

Bryllup

Lørdag den 01.10.16 blev klubbens sekretær Jeannett gift. En gruppe rytterere valgte derfor, at overraske parret ved kirken, selvfølgelig var Jeannett´s hest Marquis med.

SÅ står December for døren! Sportsrideklubben Lerbæk skulle bestemt også være med, til at sprede julestemning, hele december måned. Derfor var voksne og børn samlet til juleklip og hygge d. 26/11-16.